Reparatii si intretinere – Alpinism utilitar pentru fatadele cladirilor

Reparatii si intretinere pentru cladiri private sau publice

Este posibil ca cladirea sau structura dumneavoastra sa necesite intretinere? Echipa noastra de alpinism utilitar este capabila sa parcurga cladirea sau structura cu usurinta pentru a efectua lucrari de reparatii si intretinere. Mai mult decat atat, specialistii nostri sunt capabili sa-si desfasoare activitatea cu o minina perturbare a cladirii sau a locatiei dumneavoastra, fara schele sau macarale, doar coborand pe coarda.

Citeste in continuare

Termoizolare exterioara – Lucrari de reabilitare termica a blocurilor sau altor cladiri

Termoizolare cu polistiren

Servicii economice de termoizolare exterioara a cladirilor. Folosim tehnologii accesibile si performante, cu eficienta maxima. Pentru izolarea termica sau fonica a fatadelor, apelati la alpinisti utilitari profesionisti si calificati. Reduceti costurile contractand alpinisti utilitari pentru termoizolare a peretilor exteriori: fara schele, fara macarale, fara alte masini mecanizate, doar noi coborand pe coarda!

Citeste in continuare

Tehnologii publicitare – Servicii de montare si intretinere cu alpinisti utilitari

Tehnologii publicitare

V-ati gandit la publicitate in aer liber pentru afacerea dvs., dar nu stiti cum sa porniti? Oferim servicii complete de montare si intretinere pentru tehnologii publicitare in aer liber ce includ toate formele de anunturi publicitare inclusiv bannere publicitare sau printuri digitale de mari dimensiuni, adesea vazute acoperind fatadele cladirilor, muzeelor si centrelor comerciale.

Clientii care au contractat echipa noastra de alpinisti utilitari, pentru lucrari la inaltime cu tehnologii publicitare au beneficiat de:

 • Consultanta cu privire la metodologia de instalare si fixare;
 • Instalarea si fixarea sistemelor publicitare;
 • Instalarea structurilor de siguranta optionale in caz de necesitate;
 • Sfaturi si sugestii de specialitate pentru garantarea sigurantei publice;
 • Lucrari de intretinere: schimbarea, curatarea si repararea tehnologiilor de publicitate;
 • Montarea decoratiilor luminoase pentru evenimente;
 • Instalarea stalpilor pentru steaguri;
 • Instalarea multor tipuri de tehnologii publicitare: bannere stradale, casete sau firme luminoase, litere volumetrice, copertine si meshuri simple sau printate, firme cu leduri, panouri publicitare, tehnologii publicitare video;
 • Colantari ferestre la inaltime cu printuri digitale autocolante.

Instalarea sistemelor de publicitate precum bannere sau copertine imprimate digital poate fi realizata si noaptea, pentru a nu deranja in vreun fel afacerea dvs. Tehnicienii nostri, folosindu-se de metoda de acces prin coborarea pe cablu, pot pozitiona si monta printuri publicitare de mari dimensiuni care sunt imposibil de realizat cu platforme simple sau chiar cu sisteme complexe precum schelele sau macaralele.

Unul dintre obstacolele intampinate de clientii nostri cand au luat in considerare montarea de bannere publicitare a fost logistica modului de instalare. Beneficiul utilizarii accesului prin coborare pe cablu este siguranta, flexibilitatea si fiabilitatea tehnicii de lucru. Pentru instalarea reclamelor sau a oricaror tehnologii publicitare nu sunt necesare echipamente grele, fapt ce inseamna ca munca poate fi desfasurata fara perturbarea spatiului din jur sau a cladirii.

Alpinistii utilitari de la Deceneu Alpin au experienta in instalarea afisajelor publicitare permanente sau temporare si cunosc diferite tipuri de instalari. Motivul pentru care va incurajam sa apelati la serviciile noastre este rentabilitatea costului. Tehnica accesului pe cablu ne permite sa finalizam orice lucrare rapid si eficient, cu aceeasi garantie a lucrarii oferita de alte sisteme de acces.

Pentru mai multe informatiii despre instalarea unor tehnologii publicitare precum bannere sau sigle de firma, contactati telefonic specialistul nostru: 0766580232

Inspectii tehnice la inaltime – Lucrari de expertiza autorizata

Lucrari de expertiza si inspectii tehnice autorizate

Suntem alpinisti industriali experimentati si cu o baza de cunostinte vasta. Realizam lucrari de expertiza si documentare autorizata in diverse domenii. Oferim garantia lucrului bine facut! Realizam toate tipurile de inspectii tehnice si de siguranta, necesare in proiectari, modernizari, constructii noi sau reparatii.

Inspectiile tehnice sunt o parte importanta in mentinerea unei cladiri sau structuri. Nu doar ca ajuta la identificarea oricaror probleme existente care ar putea necesita reparatii imediate, ci identifica si eventualele probleme care ar putea aparea in viitor, si astfel sunt prevenite orice reparatii costisitoare.

Pentru cei care administreaza o cladire sau o structura care are acces incomod sau este foarte inalta, gasirea unei companii potrivite pentru realizarea unor investigatii tehnice necesare poate fi destul de dificila. Exista o serie de modalitati de a face inspectii tehnice in astfel de zone sau la inaltimi foarte mari, cum ar fi folosirea unei macarale sau a unei drone.

Serviciile de alpinism utilitar sunt o alternativa excelenta pentru lucrarile de inspectii tehnice la inaltime si a devenit destul de populara in ultimii ani. Exista multe motive care au contribuit la aceasta crestere a popularitatii, si anume:

 • Mai putin timp de pierdut si echipament mai putin;
 • Gradul de siguranta la inaltime este mult mai ridicat;
 • Serviciile de inspectii tehnice cu ingineri alpinisti sunt mult mai ieftine comparativ cu folosirea schelelor;
 • Se folosesc sisteme ecologice in comparatie cu folosirea masinariilor motorizate;
 • Activitatile desfasurate sunt mai putin perturbatoare asupra altor procese operationale din zona, comparativ cu alte sisteme de lucru la inaltime, cum ar fi macaralele sau schelele.

Ce fel de inspectii tehnice pot fi furnizate de inginerii alpinisti utilitari?

Daca aveti nevoie de lucrari de investigatii tehnice efectuate asupra cladirii sau a structurii dumneavoastra, atunci va recomandam sa luati in considerare serviciile oferite de o companie de alpinism utilitar, acestea fiind rentabile si fiabile.

Clientii nostri sunt adesea surprinsi de gama de servicii oferite de o companie de alpinisti utilitari, inclusiv o serie larga de lucrari de inspectii tehnice, cum ar fi:

 • Inspectii tehnice pentru structura de rezistenta in constructii inalte;
 • Investigatii tehnice a nivelului de coroziune a structurilor metalice;
 • Rapoarte de expertiza tehnica si de evaluare a conditiilor constructiilor sau structurilor din beton sau metalice;
 • Decopertari, prelevari de probe de materiale si teste distructive pe acestea;

De ce sa alegeti alpinisti utilitari pentru inspectii tehnice?

Specialistii si inspectorii din domeniul alpinismului utilitar adera la practicile adoptate de Asociatia Profesionala a Alpinistilor Utilitari (IRATA), acestea fiind la standardul global de varf al alpinismului utilitar industrial. Echipa noastra include tehnicieni calificati in alpinism utilitar, care au finalizat lucrarile de inspectii tehnice autorizate la numeroase proiecte. Ne straduim in permanenta sa oferim servicii fiabile si profesioniste care sa respecte procedurile stricte de siguranta, pentru a imbunatati eficienta, dar si gradul de siguranta.

Realizam lucrari de inspectii tehnice si expertize tehnologice autorizate pe o varietate de structuri, inclusiv rezervoare de stocare, sisteme de ventilatie, turbine eoliene, cladiri inalte, poduri si multe altele. De la o inspectie simpla pana la examinarea completa, in profunzime, echipa noastra poate incepe munca cat mai curand posibil, mentinand intreruperile de functionare la minim.

Unele dintre tehnicile noastre principale de inspectie si expertiza tehnologica sunt explicate mai jos.

Inspectia si controlul calitatii

Pentru ca vopselele sa fie aplicate eficient pe cladirea sau structura dumneavoastra, este important sa se utilizeze masuri de control al calitatii. Performanta pe termen lung a stratului de acoperire este mult mai probabil sa raspunda asteptarilor daca factorii care ii afecteaza calitatea sunt imbunatatiti. Experienta ne-a demonstrat ca aceste inspectii tehnice realizate de inginerii alpinisti autorizati sunt un element important in atingerea acestor niveluri de calitate dorite.

Inspectiile tehnice sunt o parte esentiala a controlului calitatii si pot fi realizate de persoane pregatite, cu abilitatile necesare, ingineri alpinisti utilitari. Disponibilitatea unui inginer inspector dedicat reprezinta un avantaj pentru proiectul dvs. si poate duce la imbunatatirea calitatii generale a lucrarii. Aceasta, la randul sau, duce la economii pe termen lung, deoarece performanta de acoperire este semnificativ imbunatatita de interventiile bazate pe rapoartele inspectiilor tehnice a controlului calitatii.

Expertize profesionale necesare pentru vopsire

Un studiu de evaluare a conditiilor este necesar pentru a colecta informatii despre performanta unui sistem de acoperire protectiv dupa lucrarile pentru indepartarea ruginii, pentru anumite elemente metalice cum ar fi la poduri, platforme industriale, fabrici si hale, silozuri, fatade metalice etc.

Serviciile de vopsitorie si zugraveli sunt o componenta importanta de intretinere care implica cheltuieli anuale imense, motiv pentru care aceste expertize tehnice efectuate reprezinta o parte necesara a lucrarilor de interventie si ar trebui efectuate in mod regulat.

In trecut, unele companii nu dadeau atat de multa importanta procesului de vopsitorie-zugravire al suprafetelor. Cu toate acestea, datorita atentiei sporite acordate protectiei si sigurantei mediului, atat al angajatilor, cat si a publicului, companiile din prezent dau o mai mare importanta acestui demers tehnic.

In prezent se recunoaste faptul ca o buna planificare si monitorizare a performantei sunt benefice pentru compania dumneavoastra. Acest lucru va evita accidentele cauzate de coroziuni sau structuri avariate, ceea ce poate duce la pierderi semnificative ale profitului, nemultumiri in randul angajatilor sau publicitate daunatoare.

Este esential sa evitati astfel de consecinte prin colaborarea cu profesionisti care pot efectua investigatii tehnice autorizate chiar si in locuri greu accesibile. Inspectorii si specialistii in alpinism utilitar ofera inspectori autorizati pentru a efectua inspectii a calitatii si expertize tehnologice. Echipamentele noastre de inspectie si inspectorii ingineri certificati ne permit sa indeplinim cu profesionalism toate cerintele implicate intr-un astfel de studiu al calitatii.

Discutati proiectul dumneavoastra cu inspectori calificati

In cadrul echipei noastre avem inspectori autorizati, familiarizati cu testele privind coroziunea, pregatirea suprafetei, conditiile de mediu, amestecurile de vopsele si cu capacitatea de a efectua inspectii asupra calitatii vopselelor aplicate.

Pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati!

Toaletare copaci in Bucuresti – Curatarea, intretinerea si degajarea copacilor

Toaletare copaci in Bucuresti si judetele limitrofe - Lucrari la inaltime oferite de alpinistii utilitari de la Deceneu Alpin

Serviciile de toaletare copaci in Bucuresti sunt o lucrare periculoasa cand vorbim de arbori de mari dimensiuni si locuintele din perimetru. Echipa noastra de alpinisti utilitari are experienta cu taierile vegetatiei arborifere. Curatarea pomilor, taierile de intretinere sau degajarea arborilor uscati sau doborati poate insemna salvarea locuintei sau a vietii celor dragi.

Daca observati pericolul, sunati! Venim noi sa va scapam de el: 0766 580 232

Citeste in continuare