DECENEU ALPIN – Lucrari personalizate la inaltime – Rapid, sigur si costuri eficiente

Experienta in lucrari la inaltime sau locuri greu accesibile, ne-a construit o calitate de profesionisti: oferim solutii flexibile si adaptate clientilor sau tipurilor de lucrari. Desfasuram lucrari de intretinere, reparatii, asamblare structuri metalice sau curatenie (spalare/igienizare geamuri si fatade). DECENEU ALPIN este o companie in spatele careia se afla o echipa diversa de alpinisti industriali profesionisti, autorizati si calificati. Dezvoltam concepte personalizate pentru a realiza toate serviciile/lucrarile, rapid, in siguranta, cu precizie si calitate de top.

Datorita cunostintele alpinistilor calificati din echipa, suntem capabili sa facem fata tuturor provocarilor. O parte a filozofiei noastre este planificarea strategica. Planificam in avans fiecare pas al activitatii noastre, implicand astfel in procesul lucrarii si pe clientii nostri.

Domeniile de experienta la inaltime a echipei Deceneu Alpin

Planificarea strategica a proiectului contine stadiile:

  1. Cererea de propunere catre Deceneu Alpin, prin intermediul formularului de pe site sau alte mijloace disponibile.
  2. Inspectarea cladirii (sau a zonei de lucru).
  3. Definirea conditiilor de lucru-cadrul oficial (Ce calificari / autorizatii sunt necesare pentru realizarea contractului de lucru?).
  4. Dezvoltarea unui plan de acces (puncte de atasare a mecanismelor de catarare, puncte de colectare/aprovizionare, planificarea cailor de acces / rute de evacuare ).
  5. Planificarea executiei ( alegerea instrumentelor de lucru, personalul calificat si materialele folosite ).
  6. Calcularea costurilor.
  7. Timpul detaliat de executie pentru proiect.
  8. Implementarea si monitorizarea continua a planificarii timpului si costurilor.
  9. Controlul lucrarii finalizate.